Reparaties

Reparatiebedrijf Krijn Veuger is al 35 jaar hét vertrouwde adres voor het oplossen van uw storingen!

Wij repareren alle soorten en merken huishoudelijke apparaten bij u thuis, uw bedrijf en in onze werkplaats. De monteur zal uw apparaat grondig onderzoeken en vervolgens een eerlijk advies en prijsopgave geven zodat u niet voor nare verrassingen komt te staan.

Ons streven is om de storing bij u thuis te verhelpen. Als dit niet lukt, dan wordt in overleg met u het apparaat in onze werkplaats gerepareerd. Wij bieden u in de meeste gevallen, kosteloos, een leenapparaat aan.

U kunt bij ons terecht voor o.a. uw: wasmachine, droger, koelkast, vriezer, magnetron, kookplaat (gas en elektrisch), afzuigkap en stofzuiger. Mocht repareren niet meer (uit) kunnen, dan krijgt u wanneer u bij ons een nieuw apparaat koopt, de betaalde onderzoekskosten vergoed!

In onze vernieuwde showroom vindt u een uitgebreide keuze van wasmachines, drogers, koelkasten, vaatwassers en kookapparatuur - zowel inbouw als vrijstaand.

Wij zijn dealer van o.a. Siemens en Bosch.

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om uw apparaat te vervoeren, dan kunnen wij tegen een kleine vergoeding het apparaat bij u thuis komen ophalen en terugbrengen. Vraag naar de mogelijkheden!
Voor meer informatie of het doorgeven van een storing kunt u ons mailen of bellen naar 050 - 54 19 791.

Na sluitingstijd kunt u een bericht inspreken en wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug. Wij repareren alle merken en huisbezoek ook na 17:00!

Bosch
Siemens